CORONA BELEID - CORONA BELEID

Actueel beleid

Enkel een vaccin zal de definitieve oplossing zijn om een einde te maken aan deze pandemie. Hopelijk komt dit er in het voorjaar van 2021. Er zullen nog besmettingsgolven volgen. Een leefbare situatie tot die definitieve oplossing zal van ons allemaaldiscipline en een gedragswijziging vragen. We moeten ons maatschappelijk aanpassen op alle vlak.

Om de informatie overzichtelijk te houden behandelen we elk onderdeel apart bij het onderdeel Faq op deze website(vraag en antwoord). Categorie Coronabeleid' Indien er toch onduidelijkheden en of vragen zijn kan u ons mailen op info@artega.be of bellen vanaf 4 mei 2020 op het telefoonnummer 09 227 57 33.

Ons beleid, veiligheidsmaatregelen en omgangsmaatregelen zullen continue worden bijgewerkt. 

  • Bij annulering van de huishoudhulp vragen we tijdig een mail met motivering zodat we dit als bewijsvoering kunnen aantonen waarom bepaalde zaken organisatorisch niet lukken.

 

Elk individu zal zijn/haar verantwoordelijkheid moeten nemen. Als werkgever willen we in eerste plaats onze werknemers en klanten maximaal beschermen. Met aangepaste omgangsvormen kan dit! We werken dit continue uit en zullen onze werknemers hier maximaal in begeleiden en opleiden.  Hoe we hiermee het komende jaar omgaan zal cruciaal zijn voor het voortbestaan van de sector en de tewerkstelling van onze mensen.

We doen een oproep want er zullen altijd verbeteraspecten zijn. We staan open voor suggesties, goede raad en beantwoorden uw vragen graag. Laat het ons weten op info@artega.be
  

Mvg Marnix Vandenbulcke
Zaakvoerder ARTEGA 

 

Ter herinnering, De details van de maatregelen zijn beschikbaar op de website www.info-coronavirus.be.