Brief aan de klant

Geachte

 

Onze onderneming start haar activiteiten terug volledig op vanaf 4 mei 2020.

Onze sector is nooit in lockdown gezet. Wij deden dit vrijwillig in de eerste plaats omdat gezondheid onze hoogste prioriteit is. We worden aangespoord om de werkzaamheden te hervatten.

  • Bij annulering van de huishoudhulp vragen we tijdig een mail met motivering zodat we dit als bewijsvoering kunnen aantonen waarom bepaalde zaken organisatorisch niet lukken.

Enkel een vaccin zal de definitieve oplossing zijn om een einde te maken aan deze pandemie. Hopelijk komt dit er in het voorjaar van 2021. Er zullen nog besmettingsgolven volgen. Een leefbare situatie tot die definitieve oplossing zal van ons allemaal discipline en een gedragswijziging vragen. We moeten ons maatschappelijk aanpassen op alle vlak.

Elk individu zal zijn/haar verantwoordelijkheid moeten nemen. Als werkgever willen we in eerste plaats onze werknemers en klanten maximaal beschermen. Met aangepaste omgangsvormen kan dit! We werken dit continue uit en zullen onze werknemers hier maximaal in begeleiden en opleiden.  Hoe we hiermee het komende jaar omgaan zal cruciaal zijn voor het voortbestaan van de sector en de tewerkstelling van onze mensen.

We doen een oproep want er zullen altijd verbeteraspecten zijn. We staan open voor suggesties, goede raad en beantwoorden uw vragen graag. Laat het ons weten op info@artega.be
 

Met vriendelijke groeten,

 

Marnix Vandenbulcke
Zaakvoerder ARTEGA activ BVBA


Meer veelgestelde vragen: