HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES

Strijkatelier

Het strijkatelier is gesloten zolang de coronamaatregelen van kracht zijn.

CORONA BELEID

We blijven gesloten tot en met 19 april. We volgen de richtlijnen van de overheid indien de termijn verlengd wordt. Momenteel wordt 3 mei vooropgesteld. De komende weken onderzoeken we de mogelijkheden voor een gedeeltelijke herneming van onze activiteiten. Klik op MEER INFO

Producten

ARTEGA activ staat garant voor een goed gestructureerde werking. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten en materialen zorgen we voor een duidelijke meerwaarde van onze diensten. Onze mensen zijn opgeleid om met dit alles te werken en we zijn ervan overtuigd dat dit voor u als klant een zekerheid en meerwaarde betekent.

Ontdek hier het antwoord op uw vraag ...

Toon alle vragen

Artega Activ

Artega is een erkende onderneming die werkt in het kader van dienstencheques,
met erkenningsnummer 02906. Wij vinden een duurzame samenwerking heel belangrijk. De huishoudhulp en wij als bedrijf streven een zo goed mogelijke continuïteit na.

Het vinden van de juiste mensen geschikt voor de baan is een belangrijk gegeven. We besteden dan ook de nodige aandacht aan het juist selecteren van eventueel toekomstige werknemers Eens de huishoudhulp (HHH) aan het werk is, blijven we verder werken om een synergie te bekomen tussen u, de huishoudhulp en ons als bedrijf.

Persoonlijke aanpak en individuele begeleiding zijn hierin een belangrijk aspect. Onze werking wordt ondersteund door zowel interne als externe jobcoaches om onze werknemer optimaal bij staan. Daarom hechten we heel veel belang aan uw opmerkingen en suggesties.

Meer infoWerken bij Artega