HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES

Strijkatelier

De strijk wordt bij ons vakkundig uitgevoerd met de hand. Ons systeem is er zo op gebaseerd dat u enkel de reeƫle gewerkte kostprijs betaald. Op die manier hebben wij ook onze prijzen bepaald.

Dienstencheques

De dienstencheque is een systeem waarbij een erkende onderneming, werknemers in dienst neemt om activiteiten van huishoudelijke hulp thuis bij een particulier of daarbuiten uit te voeren.

Producten

ARTEGA activ staat garant voor een goed gestructureerde werking. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten en materialen zorgen we voor een duidelijke meerwaarde van onze diensten. Onze mensen zijn opgeleid om met dit alles te werken en we zijn ervan overtuigd dat dit voor u als klant een zekerheid en meerwaarde betekent.

Ontdek hier het antwoord op uw vraag ...

  • De dienstencheque werknemer beschadigt of breekt iets bij mij. Wat moet ik doen?
    Bekijk het antwoord
  • Een dienstencheque werknemer raakt gewond tijdens zijn activiteit. Wat moet ik doen?
    Bekijk het antwoord
  • Ik ben eigenaar van een tweede verblijf. Mag ik dienstencheques gebruiken voor de schoonmaak hiervan?
    Bekijk het antwoord
Toon alle vragen

Artega Activ

Artega is een erkende onderneming die werkt in het kader van dienstencheques,
met erkenningsnummer 02906. Wij vinden een duurzame samenwerking heel belangrijk. De huishoudhulp en wij als bedrijf streven een zo goed mogelijke continuïteit na.

Het vinden van de juiste mensen geschikt voor de baan is een belangrijk gegeven. We besteden dan ook de nodige aandacht aan het juist selecteren van eventueel toekomstige werknemers Eens de huishoudhulp (HHH) aan het werk is, blijven we verder werken om een synergie te bekomen tussen u, de huishoudhulp en ons als bedrijf.

Persoonlijke aanpak en individuele begeleiding zijn hierin een belangrijk aspect. Onze werking wordt ondersteund door zowel interne als externe jobcoaches om onze werknemer optimaal bij staan. Daarom hechten we heel veel belang aan uw opmerkingen en suggesties.

Meer infoWerken bij Artega