HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES

Strijkatelier met dienstencheques

De strijk wordt bij ons vakkundig uitgevoerd met de hand. Ons systeem is er zo op gebaseerd dat u enkel de reeƫle gewerkte kostprijs betaald. Op die manier hebben wij ook onze prijzen bepaald. Openingsuren strijkatelier Van maandag tot donderdag: 07u30 - 12u30 / 13u30 - 17u00. Op vrijdag : 07u30 - 12u30 / namiddag gesloten

Huishoudhulp met dienstencheques

Bent u op zoek naar hulp voor huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken of boodschappen doen? Artega is de ideale partner om u hierbij te helpen!

Huishoudproducten

ARTEGA activ staat garant voor een goed gestructureerde werking. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten en materialen zorgen we voor een duidelijke meerwaarde van onze diensten. Onze mensen zijn opgeleid om met dit alles te werken en we zijn ervan overtuigd dat dit voor u als klant een zekerheid en meerwaarde betekent.

Ontdek hier het antwoord op uw vraag ...

Toon alle vragen

Artega Activ (ondernemingsnr 0879 448 916)

Artega is een erkende onderneming die werkt in het kader van dienstencheques,
met erkenningsnummer 02906. Wij vinden een duurzame samenwerking heel belangrijk. De huishoudhulp en wij als bedrijf streven een zo goed mogelijke continuïteit na.

Het vinden van de juiste mensen geschikt voor de baan is een belangrijk gegeven. We besteden dan ook de nodige aandacht aan het juist selecteren van eventueel toekomstige werknemers Eens de huishoudhulp (HHH) aan het werk is, blijven we verder werken om een synergie te bekomen tussen u, de huishoudhulp en ons als bedrijf.

Persoonlijke aanpak en individuele begeleiding zijn hierin een belangrijk aspect. Onze werking wordt ondersteund door zowel interne als externe jobcoaches om onze werknemer optimaal bij staan. Daarom hechten we heel veel belang aan uw opmerkingen en suggesties.

Meer infoWerken bij Artega