HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES

Strijkatelier

Openingsuren strijkatelier Van maandag tot donderdag: 07u30 - 12u30 / 13u30 - 17u00. Op vrijdag : 07u30 - 12u30 / namiddag gesloten

CORONA BELEID

ARTEGA SLUIT NIET! De poetshulp is geen knuffelcontact of contactberoep en mag het werk voortzetten. Respecteer de regels aub. De meest recente info over quarantaine vind je terug op de officiƫle overheidswebsite over corona: https://www.info-coronavirus.be/nl/contactopvolging/

Producten

ARTEGA activ staat garant voor een goed gestructureerde werking. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten en materialen zorgen we voor een duidelijke meerwaarde van onze diensten. Onze mensen zijn opgeleid om met dit alles te werken en we zijn ervan overtuigd dat dit voor u als klant een zekerheid en meerwaarde betekent.

Ontdek hier het antwoord op uw vraag ...

Toon alle vragen

Artega Activ

Artega is een erkende onderneming die werkt in het kader van dienstencheques,
met erkenningsnummer 02906. Wij vinden een duurzame samenwerking heel belangrijk. De huishoudhulp en wij als bedrijf streven een zo goed mogelijke continuïteit na.

Het vinden van de juiste mensen geschikt voor de baan is een belangrijk gegeven. We besteden dan ook de nodige aandacht aan het juist selecteren van eventueel toekomstige werknemers Eens de huishoudhulp (HHH) aan het werk is, blijven we verder werken om een synergie te bekomen tussen u, de huishoudhulp en ons als bedrijf.

Persoonlijke aanpak en individuele begeleiding zijn hierin een belangrijk aspect. Onze werking wordt ondersteund door zowel interne als externe jobcoaches om onze werknemer optimaal bij staan. Daarom hechten we heel veel belang aan uw opmerkingen en suggesties.

Meer infoWerken bij Artega